Powered By Blogger

maanantai 10. syyskuuta 2012

Mitä kaikkea elämään mahtuu ?

Elikkä ajattelin vähän kertoa elämästäni.
Synnyin heinäkuussa vuonna 1993. Olen niinsanotusti aina asunut Rajapatsaalla, Imatran yhdessä kaupunginosassa, vaikka välillä olenkin muuttanut muutamaksi vuodeksi pois, mutta aina palaan takasin :D Olen elämäni aikana muuttanut 5 kertaa.
Koulun aloitin Imatrankoskella ja kävin 1-2 luokat siellä, sitten muutimmekin pois toiseen paikkaan, siellä kävin 3- ja 4 puoliväliin, josta sitten muutin takaisin tänne ja kävin ala-asteen loppuun. Muuttamisen ja uusien koulujen takia olen saanut paljon kavereita elämäniaikana, ja tässä vaiheessa tunnen varmasti melkein kaikki, ketä ala-asteeltakin sain kavereiksi. :) Olen käynyt siis kolmea ala-astetta, yhden ylä-asteen ja ammattikoulun, josta valmistuin tänä keväänä, ravintolakokiksi :) En jaksa kyllä kaikkea mahdollista tähän kertoa koska siitä tulisi PIIIIIIIIITKÄ ja tylsä. Voin vaan sanoa että kaikkea on minunki elämään mahtunu.

Tällähetkellä olen vain lomaillut, koska kesätyönikin loppui ja olen yrittänyt hakea lisää töitä muutamista paikoista, joten toivottavasti jossain vaiheessa jostain saisi. Vapaa-ajalla en tee oikeastaan mitään sen ihmeellisempää, chillailen kavereittenkanssa jossain, olen kotona, datailen.. Harmittaa kun Imatralla ei oikein ole mitään paikkoja pahemmin, missä nuoret vois viettää aikaa ::( Ja nyt kun tulee talvi niin, ei ole ketään missään. :o

Tässä kuvat joissa minusta 19-vuoden ero :p
Kyselkää, toivokaa, kommentoikaa, kivaa syksyä! :)

~Hanna

4 kommenttia:

  1. paikkoja on muttei niissäkään viihdy :D ottaisitko muuten ton vahvistuskoodin pois kommentoinnin yhteydessä. ihmiset ei kuulemma siitä oikeen diggaa kuten en mäkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no sanoin sulle etten osaa ottaa sitä perkele : D sä voit auttaa mua siinä

      Poista
  2. en tiiä laitoinko tän jo tänne mut en osannu, tai sit se tuli mut en nää sitä ite :D mut jokatapauksessa miul on blogissa haaste siulle ! ;) :D

    mycameratellsthestoryofmylife.blogspot.com

    VastaaPoista