Powered By Blogger

torstai 9. elokuuta 2012

7.-9.8.2012 TAMPERE!

Elikkä tää matka oli suunnitelmissa jo reilu viikko ennen lähtöä. Mulla oli siis muutama vapaa töistä niin ajattelin sitten lähteä käymään Tampereella. Petu oli siellä jo valmiina ollut jokusen päivän kummeillaan.
Me varattiin meille Omppuhotelli Hämeenkadulta kahdeksi yöksi. Tiistai aamuna lähdin 11 junalla kohti Tamperetta, matkan aikana oli kaksi vaihtoa, Lahdessa ja Riihimäellä. Ensin panikoin, mutta kyllähän mä ne osasin sitten : )) Olin joskus kolmen pintaan sitten Tampereella. Petu oli mua siellä vastassa asemalla. Me suunnistettiin suoraan kahville hotellimme viereen odottelemaan hotellin ovien aukeamista, joka tapahtui klo 16. Kun pääsimme hotelliin, jätin turhat kamat sinne ja laittauduttiin, koska lähdimme sitten vähän myöhemmin kaupungille pyörimään. Siinähän se koko päivä meni sitten vaan katsoessa ja kierrellessä paikkoja. Kävimme moikkaamassa Petun uutta kaveria Akia, joka oli sitten meidän kanssa melkein koko loppuillan. :)  Keskiviikkona me sitten heräiltiin ja käytiin suihkussa. Aamukahvit joimme samaisessa kahvilla kuin tiistaina, Linkosuolla. Otettiin pienet aamupalaleivät ja isot kupit kahvia. :) Sitten lähdettiin hieman myöhemmin kävelemään Särkänniemeen päin, koska suunnitelmissa oli käydä katsomassa delfiinejä. Olen kerran käynyt aijemmin katsomassa, ne on niiiin suloisia ja kilttejä eläimiä ! Ilta meni muuten samoissa merkeissä, hengailua ja kävelyä, kuvaamista.

Tässä hieman kuvia pikkureissustani !
Tässä valmistaudutaan kaupungille lähtöön.

Oli hieman nälkä ja ei ollu kun tuota patonkia, joka oli kuumaa. Huomaa muki.

Minä innoissani odottelen delfiiniesitystä :p

Siellä ne suloiset tekevät temppuja !

(::

Yöllä tuli nälkä.... Sipsiä ja riisifruttia.

On se kaunis öisin ! Tampereen teatteri.

<3

Muru siellä (:
 Ps. En pahemmin kaupoilta saanut mitään mukaan, mutta uudet siniset kangaskengät ja nuottiavain ja tikkarikorun ostin. Ja tuon kuvassa olevan leopardipipon ::) Reissu oli kerrassaan mahtava, kiitos parhaasta seurasta ! Vielä monta kertaa uudestaan !! <3

- Hanna

3 kommenttia:

  1. kattelin itekkii joskus tollast pipoo, se oli ihana, mut miun pää näytti nii pienelt et en halunnu sit ostaa :Dd :) ps. miun uus blogi osottees: mycameratellsthestoryofmylife.blogspot.fi :)

    VastaaPoista
  2. hei saisikko sää hiukan pienennettyä tota blogibanneria :) pikkusen häiritsevän iso se on :s tää oli vaan ehdotus :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo tiiän : /// mut ku en oo jaksanu sählää tän kaa, u know ::D tehään se yhessä joskus jos en saa sitä ite ;D

      Poista