Powered By Blogger

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Summerup cruise 21-22.4 !

Pientä postausta meidän tyttöjen Sunnuntai-maanantai Summerup-bileristeilyltä!

Varattiin sinne matka jo muutama kuukausi ennen risteilyä. Minä, Iita, Ronja ja Jutta ja vielä ihan sopivalla hinnalla. Siihen sisältyi bussimatka Helsinkiin, A-luokan hytti neljälle ja ihana buffet-ruokailu! Siellä oli aivan kaikkea, teki mieli maistaa kaikkea, mutta eihän se masu vetänyt :(

Kun myö päästiin laivaan mentiin suoraan syömään ja nautittiin siellä olosta ja parit hanajuomat, sitten vähän kierreltiin ja mentiin laittautumaan hyttiin. Siellä meniki aikamoinen tovi mut sitten 10 maissa päästiin lähtemään kattoo millane mesta se sitten oli. Suurimman osan ajasta myö vietettiin Ocean Clubissa jossa keikkaa veti ensin Aste ja sitten myöhemmin oli myös Elastinen ja Brädi. Siellä oli tungosta niin ettei oikein keikkoja hirmusesti nähty mutta jossain välissä päästiin sivuun kattomaan aika lähelle. Ilta meni mukavasti ja tutustuttiin muutamiin uusiin mukaviin ihmisiin, joitten kanssa meinataan pitää yhteyttä jatkossakin :)

Päästiin juttelemaan vähän Elastisen, Timo Pienihuijauksen ja Jontte Valosaaren kanssa ja Elan kanssa yhteiskuvaankin :)

Meijän "tavaramerkki" oliki sinä iltana PUSUPOSKESSA. :--)

Mukavaa oli, ja voishan sinne lähtee joskus toistekin, mutta tollaset ensin bussimatkat yms uuvuttaa hieman, joten viimeyönäkin tuli nukuttua ihan kellonympäri.

Paljoa en mitään sieltä Taxfreestä tuonu, kun ei päästy ees maihin mutta yks Girl-pullo itelleni ja sitten muuten suklaata ja vähän namia :--)











~Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti