Powered By Blogger

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

9. Memories.

Jätän tuon My room- kohdan tekemättä koska miulla on täällä aijemmin muutama kuva huoneesta ja ei se siitä ihmeemmin oo muuttunut.

Miulla on paljon muistoja, mutta se on sit eriasia tuleeko mieleen mitään. Kuvia ei kyl harmi vaan ole kauheesti niistä ajoista miltä on parhaat muistot :s muilla kavereilla niitä on koneella ja muuten... Mut enköhä mie jotai kuvia tuolt kivenkolosta saa kaivettua.

Mut mukavimpia muistoja oli muutama kesä taaksepäin kun tutustuin Rajapatsaalle muutettuani ihmisiin, jossa porukassa oltiinkin sitten muutamavuosi eteenpäin.

Istuttiin kokopäivä leikkipuiston nurmikolla, poltettiin salaa tupakkaa, juoruiltiin, naurettiin, oltiin öitä ulkona... Tää sama laulu oli melkein samalla lailla tuolla ensimmäisissä " Aika jota kaipaan", mutta tuolta ajalta miulla on paaaaaljon muistoja.

Rippileiri kesäloman ensimmäisellä viikolla vuonna 2008, oli ihanaa aikaa.
Yläaste ja amis olivat kivaa aikaa !

Alkuvuosi 2010 kun tutustuin poikaystävään, se oli niin jännittävää ja erilaista aikaa kun sitten miettii kun on ollut jo kauemmin yhdessä.

Ja tietenkin paljon muistoja edellisistä kodeista, ja kouluista joissa tapasin monia kavereita, joiden kanssa olen vieläkin yhteyksissä, ja se on oikeesti tosi mahtavaa!

Lisää muistoja vielä tulevaisuudessa tulee, joita saa sitten taas monen vuoden päästä muistella! ::)











Joskus toivoo kun saisi kokea joitakin asioita uusiksi .... Nuoruusaika on kyllä niin parasta aikaa...
Harmittaa niin, kun asiat muuttuu kun ihmiset kasvaa vanhenee. :(

xoxo! ~Hanna

2 kommenttia: