Powered By Blogger

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Truth.

Sun lempi paikka? Siis koko maailmassa? - Koti on paras ! 
Kuka on sun paraskaveri? - Petu ja Iita 
Jos voisit valita kuka julkkis olisit? - Hmm aika vaikee.. Ois kiva jos ois luovuutta niin kun Chisussa, persoonallisuutta kuin Gagassa, Eva Longorian kauneus, kaikki samassa paketissa! 
Missä kaikissa Suomen kaupungeissa oot käyny? - Hmm Lappeenranta, Kouvola, Kotka, Seinäjoki, Helsinki, Tampere .. ? 
Mikä on sun lempiväri? - Vaaleanpunainen, persikanoranssi, musta, valkonen ja ruskea. 




Lempi ruoka? - Kiinalainen. 
Paras näkemäs elokuva? - Vaikea sanoa. 
Ootko hyvä koulus? - OLIN iha suht ookoo! 
Jos saisit muuttaa minne vaan maailmas, ni minne muuttasit? - Johonkin merenäärelle lämpimään kaupunkiin, jossa on hyvät oltavat. 
Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle (5 asiaa) ? - kaverin, tulentekotarvikkeet, jonkinlaisen lämpimän viltin ( joku minkä kanssa voi nukkua) jotain herkkuja joilla pärjää jonkinaikaa, ladatun puhelimen ? 

Millainen ois sun ihannemies? - Taylor Lautner <3 NOJOOO. No luotettava, hellä, rakastava, kiltti, ymmärtäväinen, sinisilmänen, komeahko, tumma tai vaalee ei oo välii, mut lyhyehköt hiukset, saa olla lihaksia (turvallinen :3 ) hieman villi, huumorintajuinen mut silti kuitenkin sopivan rauhallinen luonne :)) 

Kuka komea miesnäyttelijä tulee ensimmäiseksi mieleen ? -  Lautner 
Jos saisit valita, mitkä jättäisit pois ? a. puhelimen b. tietokone c.karkit d. kaverit .. ? - karkit. 
!Monenkaa olet seurustellut ja etunimet ? - No en ala tässä niitä luettelemaan. 
Ootko neitsyt? - en ole



Seurusteletko täl hetkel? - kyllä
Nimeä muutama hyvä kaverisi? - Petu, Iita, Ronja.
Lempi eläin? - kisu
Lempiaine koulussa? - peruskoulussa oli kuvis ja äikkä, amiksessa taide ja kulttuuri.
Minne menit ysin jälkeen opiskelemaan? - Ammattikouluun ravintola-alalle, kokiksi

Harrastatko mitään? - en erikoista, hengailua, lenkkeilyä, bloggailua :)
Lempi meikit? - meikkipuuteri, kulmakynä ja ripsari.
Onko teillä lemmikkejä? - kissa :)
Elämäs parhaat hetket? - Kun parannuin vakavasta sairaudestani, kissa tuli kotiin, poikaystävän kanssa tutustuminen + muutamia muitakin varmasti.
Voisitko seurustella sua itteäs 10 vuotta vanhemman kanssa? - en ainakaan tässä iässä vielä :)

Onko sun ystävä koskaan pettäny sua? - kyllähän sitä sattuu jokaiselle
Poltatko? - kyllä
Juotko? - kyllä, mutta en hirveän usein. Riippuu ihan tilanteesta :)
Onks sinulla sisaruksii, jos joo niin monta? - Ei ole 
Lempi bändit/artistit? - En osaa oikein luokitella sitä niin. 



Miks alotit bloggaamisen? - Luin aika paljon erilaisia blogeja, ja siitä se innostus kai lähti. Ajattelin sitte kokeilla ja onhan se ihan hyvin lähteny sujumaan, vaikka en nyt hirveän usein päivittele blogia kun on niin vaikea saada mitään järkevää aikaiseksi :s
Voisitko joskus tehdä videon? - Pari videota tehty on jo, ja muutamia olen joskus kuvaillut mutta en ole niitä laittanut tänne. Pitää petrata vielä tätä videosysteemiä :p
Lempi TV-sarja(t) ? - salkkarit, criminal minds
Tykkäätkö hevosista? - En oo koskaan ollu heppaihminen, mutta ihan söpöjähän ne on vaikka niitä tulee ehkä vähän pelättyäkin :p
Minkä ikäne haluisit olla? - Tää vajaa 20 on ihan hyvä, vaikka joskus kaipaa jotain kivoja nuoruusvuosia elämässä taaksepäin!


Sun suurin toivees? - Että maailmassa kaikki pahuudet paranis ja kaikilla ois hyvä olla. Köyhät sais ravintoa tarpeeksi, väkivaltaa ei olisi. Itselleni toivon isona hyvän ammatin ja työn, ihanan miehen, pari lasta ja kiva koti :) Pitkä ikä ja terveys, myös läheisille!
Kolme lemppari blogias? - SOFIA'S, Suloista sotkua, feeling beautiful.
Onko sulla homoja tai lesboja vastaa mitää? - ei todellakaan, ne on ystäviä <3
Minkälainen oot ittes mielestä? - Oon hyvin temperamenttinen ihminen. Olen sosiaalinen ja pirteä, mutta kun sille päälle satun että oikeesti oon vihanen tai muuta, ni sillon saatan raivostua aikalailla. Oon aika malttamaton joissain asioissa, mm koska itse olen yleensä aina ajoissa jos puhutaan jostain että pitäisi lähteä kavereittenkanssa esim jonnekin. Odottaminen on kamalaa. Muuten olen mielestäni ihan hyväystävä, kuuntelija, luotettava, hauska ja huumorintajuinen tyyppi joka yrittää parhaansa että muilla olisi hyvä olla. Rakastan kaikkia ihmisiä sellaisina kun ne on ja kaikki ovat täydellisiä omalla tavallaan. 



Nyt te kaikki lukijat ketä on kerääntynyt jo pikkuisen niin toivon että jos te haluatte lukea miun blogia ja jonkinlaisia juttuja, niin saa ehdotella jotain ideoita niin toteutetaan :p 

~Hanna 

2 kommenttia:

  1. haha oot tainnut mun blogista ottaa nui kysymykset, mut hauska tällänen :) ja tee postaus sun seurustelukumppanista, arkimeikeistä, huoneesta, perheestä tai harrastuksest jos on :) !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juuu otin, jos ei haittaa. :D mul on nii huono ideapää nyt ollu ni ei saa mitään aikaseks :s kiitti ideoista ! pistetää mietintään :p

      Poista