Powered By Blogger

lauantai 18. tammikuuta 2014

2014

Kukkuu!

Entiiä oonko muuten vaan laiska, vai eikö miulla oikeesti oo mitää kerrottavaa tai inspiraatiota.
Vaikka miul ei muuta ookaan kun aikaa tässä kun ei ole töitä eikä koulua...
Mut voisin nyt tänhetken kuulumisia tänne kirjoitella :)

Töitä etsien oon tässä ollu syksystä asti, kun loppui työt Nesteellä. Imatralla kun ei hirmuisesti ole vaihtoehtoja työnhakuun, jos ei mahdollisia ammatteja ole tai työkokemusta... Ja venäjänkieli täällä joudutaan ottaa melkeinpä joka paikassa huomioon... Itse olen kuitenkin suht sujuvalla englannilla pärjännyt.
Varmaan olisin kyllä töissä tälläkin hetkellä esim, jos joidenkin suhteiden kautta saisi, mutta sitäkään mahdollisuutta ei taida olla.

Koulun jatkamista olen harkinnut, mutta en nyt ainakaan tässä pariin muutamaan vuoteen, haluan ensin tehdä kunnolla töitä ja muuttaa omaan kotiin ja asettua. Pientä pesämunaa kerättynä, voi siis taas lähteä opiskelemaan kiintoisaa ammattia. Mielleammattini jatkoa ajatellen on jonkinlainen sosiaalipuolen homma. Lasten parissa, vammaisten parissa tai erityisnuorien kanssa. Ja sieltä jos mahdollisesti johonkin sairaanhoidon suuntaan on kiinnostusta.

Vuosi vaihtui ja nyt eletään vuotta 2014. Joulu meni ohi hujauksessa eikä sitä oikein edes huomannut, reilusti joulun jälkeen alkoi tulla vasta talvikelit, jolloin on välillä ajatellut AI JOULU MENI JO. Joulun jälkeen vasta on vähän tullut fiilistä, mutta minkäs sille voi.
Uudenvuoden vietin mukavassa kaveriporukassa, jutustellen, syöden pientä naposteltavaa, musiikki soiden taustalla ja hyvää seuraa ja juomaa. Ammuttiin parit raketit ja juhlittiin aamun pikkutunneille saakka.

Päivät menee oleskellessa ja käydessä ihmistenilmoilla kavereiden kanssa. Olen edelleen onnellinen tyttöystävä ihanalle nuorelle miehelle <3 Tulevaisuuden suunnitelmia miettiessä :p

Blogin kannalta olen ajatellut että jatkaisin tätä, tai sitten alotan uuden ihan puhtaalta pöydältä kunhan uusi alku ja uudet tuulet alkavat aikanaan :p se jääköön vielä odotukseksi ja mietteeksi :)

Mukavaa talvikevään jatkoa.
XOX Hanna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti